Як витрачати менше, але виглядати стильно?

Як витрачати менше, але виглядати стильно?

Чоловіки розуміються на чому інвестиціях. Але зазвичай це стосується нерухомості, стартапів, мистецтва або, наприклад, криптовалюти. Однак мало хто з них серйозно ставиться до гардеробних інвестицій.

Тому, ми вирішили допомогти в цьому питанні та в цій статті розповімо про те, що потрібно купувати і мати в гардеробі, щоб завжди було що вдягнути: взимку або влітку, для роботи або тусовок.

 

Для чоловіків головна характеристика в одязі - комфорт. Але на сьогоднішній час кожен хоче виділятися і хоче підкреслити свою індивідуальність! Адже зізнайтеся, що так важливо бути задоволеним собою.

 

Капсульний гардероб – що це таке?

 

Зараз дуже популярний капсульний гардероб. Він становить 8-10 речей, які гармонійно між собою комбінуються, і з них можна скласти 10-15 різних готових образів. Капсульний гардероб може складатися і з більшої кількості речей – головне, щоб вони легко поєднувалися, адже це основний критерій, який спрощує чоловікам життя.

 

Чоловічий стиліст Тетяна Подакіна вважає, що інвестувати в базові речі потрібно за такими критеріями:

- хороша посадка;

- правильний колір і модель, щоб було легко комбінувати;

- якісний матеріал, який довго прослужить;

- функціональність: чоловікові має бути комфортно, а річ повинна підходити образу та відповідати цілям, яких він хоче досягти.

У кожного з нас індивідуальний гардероб. Він заснований на способі життя, професії та особистих уподобаннях. Але є базові речі, які варті того, щоб у них інвестувати.

 

Чоловічий спортивний костюм

 

Якщо раніше костюм одягали лише для занять спортом, походів в гори або тренажерного залу, то зараз сучасна мода постійно пропонує мільйон нових варіацій. Для виходу в світ, активної носки або мегаактивних чоловіків. Різні силуети, вставки, накладні кишені або коміри із стійкою. Спортивний костюм можна підібрати для будь-якого чоловіка.

 

Футболка поло

 

Для деяких чоловіків футболки поло – це одяг для роботи в офісі або ділових зустрічей. Абсолютно вірно! Такий вид одягу більш класичний та ошатний. Але варто звернути увагу, що в моді зараз носити футболки поло з шортами та джинсами. Вибираючи комбіновані, яскраві або з оригінальними малюнками моделі, можна створювати абсолютно різні стильні образи на кожен день.

Якщо ж з посадкою є проблеми (маленький комір, короткий або довгий рукав), тут така ж рекомендація, як і для костюма, - шити на замовлення або просити менеджерів магазину зробити індивідуальні заміри виробів.

 

Однотонна футболка

Базові однотонні футболки білого, сірого та чорного кольорів, з якісної натуральної тканини – це mast have будь-якого гардероба. Крім того, створюючи капсульний гардероб, потрібно підібрати футболку в колірний тон вашої капсули. І тут можна дозволити собі вільності в виборі матеріалів, крою та принтів, підтримуючи базову для вашого гардеробу гаму. Рекомендуємо звернути увагу в 2020 році на речі oversize.

 

Створити стильові акценти в витриманому капсульному гардеробі допоможуть аксесуари: ремінці на руки, годинник, ремені, сумки або рюкзаки. Це територія яскравих принтів і несподіваних форм. Але варто пам'ятати, що прості аксесуари теж допомагають змінити звичний образ, будь то однотонна футболка або чорний спортивний костюм.

 

Створюйте свої образи з виробником Hector і завжди будьте на стилі!