Що носити чоловікам влітку?

Що носити чоловікам влітку?

Під час пандемії, ми багато чого переосмислили, на щось подивилися з іншого боку. Багато хто каже, що це і найкращий час для аналізу та інвестицій в самих себе.

 

Ми вирішили поділитися з вами порадами про те, що буде не тільки комфортно носити в цьому сезоні, але й модно.

 

Чоловічі футболки поло

І так, почнемо з футболок поло. Вони будуть користуватися популярністю у всі часи та сезони. Ці моделі з короткими рукавами, до верху застібаються на три ґудзики, а також зазвичай мають відкладний комір зі стійкою.

На що звернути увагу, складаючи образ із футболкою поло:

1. Краще щоб поло не обтягували фігуру.

2. Носимо як кежуал, а значить поверх штанів.

3. Можна носити з шортами, не тільки в класичному образі з брюками і туфлями.

4. Можна носити з брюками з будь-яких літніх матеріалів, прямого і укороченого крою і, навіть, з джинсами, але краще світлих відтінків.

5. Звернути на увагу на пастельні, контрастні кольори чи оригінальні принти.

 

Спортивний шик

Дуже багатьом цей стиль припав до душі ще в минулому році.

Спортивні костюми з трикотажу з яскравими лампасами, красивими манжетами або оригінальними замками. Кожен елемент одягу робить не тільки комфортний, але і дорогий образ.

Впевнені, що спортшик надовго залишиться в трендах чоловічого та жіночого гардеробу. Пояснення дуже прості - більшість людей вибирають зручність та простоту.

 

Які кольори вибрати влітку?

У 2020 році стилісти радять придивитися на одяг ніжних пастельних тонів і шокуючого відтінку фуксії. Як не дивно, але це побажання відноситься не тільки до жінок, але і до чоловіків!

Бежевий колір, фіолетовий та пастельні тони. Від темного баклажана до яскравого пурпурного – в цьому сезоні дизайнери використовують всі відтінки фіолетового, граючи на півтонах і поєднуючи їх між собою. Такий колір ідеально поєднується з приглушеним синім або насиченим червоним.

У тренді також м'ятні та нейтральні кольори, теплі та приглушені.

 

Але що ви б не вибирали (кольори, фасони, фактури), головне, щоб ви відчували себе зручно, комфортно та впевнено!