Головні чоловічі тренди сезону осінь-зима

Головні чоловічі тренди сезону осінь-зима

Найбільш очевидний тренд сезону - це повернення костюмів на перший план сегмента чоловічого одягу і зникнення streetwear. Але та яскравість, яку вулична мода принесла на подіуми нікуди не поділася, вона просто перевтілилася в нові тенденції.

 

 

У новому сезоні також добре відчутний наліт 70-х з розширеними брюками й шовковими сорочками, і спостерігається зростання популярності шкіряних речей. Різко контрастують з усім перформативним дві більш стримані тенденції: повністю однотонні образи й повернення базових трикотажних речей.

 

Восени 2020 модні дизайнери пропонують чоловікам приміряти одяг бежевого і пісочного кольору, а також шкіряні куртки та пальта. Як і в жіночій моді 2020-2021, для створення чоловічих модних луків в цьому сезоні не обійтися без модного тренча або плаща.

 

Чоловіча мода сезону осінь-зима дуже різноманітна:

  • чоловіки можуть вільно вибирати в цьому сезоні стильні луки в класичному стилі;
  • носити повсякденний одяг в стилі кежуал;
  • поєднувати спортивні речі з трендовим взуттям та аксесуарами.

 

 

ДЕНІМ

 

У той час як в останні сезони денім представляли в ідеальній для рейвов випраної тканини з кислотними вкрапленнями, в поточному сезоні він повертається в своїй найчистішою і сирої формі. Функціональні штани карго, комбінезони з крайкою або джинсові тренчі, об'ємні толстовки.

 

 

 

ПРИНТИ

 

У новому сезоні надіти скромну футболку з графічним малюнком більше недостатньо. Дизайнери звернулися до більш витонченим принтам і малюнків, які віртуозно комбінували між собою на різних речах. Толстовки, світшоти, футболки, штани або костюми - химерні малюнки можна зустріти всюди. Особливо популярними стали принти у вигляді осіб, а також різні варіації клітини. А між ними - цілий світ принтів на будь-який смак: діснеївські герої, лого улюблених брендів, абстракції та ін.

 

 

ЧЕРВОНИЙ КОЛІР

 

Нехай і 2020 запам'ятається багатьом модникам своїми нюдовимі відтінками, все ж яскравим акцентом став червоний колір. Дизайнери доклали величезних зусиль, щоб додати в наші гардероби різні відтінки червоного і гемоглобінового в осінньо-зимовому сезоні. Це могли бути як однотонні червоні світшоти і футболки, так і вставки з червоного на толстовках, кофтах або спортивках.

 

 

СПОРТИВНИЙ ОДЯГ

 

Згадуючи про молодіжну моду осінь-зима, неможливо не згадати про спортивний одяг. Сьогодні спортивний стиль - це щось більше, ніж одяг для спортзалу. Це вільний і абсолютно самодостатній гардероб, в якому поєднуються спортивні штани й класичні пальто, комфортні світшоти й модні джинси. Мода на спорт поступово виходить за межі спортзалів, надаючи безліч можливостей для створення стильних чоловічих образів.